مدیرعامل شستا: سال 1402 برای پتروشیمی شیمی بافت باید سال تغییر ، تحول و رشد باشد

لینک کوتاه

https://shimibaft.com/?p=10512

مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تأمین اجتماعی (شستا) در جریان بازدید از پتروشيمي شیمی بافت گفت: سال 1402 برای مجموعه پتروشیمی شیمی بافت باید سال تغییر، تحول و رشد باشد.

به گزارش روابط عمومی شرکت شیمی بافت، ابراهیم بازیان مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تأمین اجتماعی (شستا) به همراه مسعود اسم خانی مدیرعامل هلدینگ تاپیکو و هیئت همراه، از مجتمع پتروشیمی شیمی بافت بازدید نموده و در نشستی از نزدیک در جریان روند اقدامات و طرح های شرکت قرارگرفتند.

بازیان در این جلسه با بیان اینکه مجموعه شرکتهای پتروشیمی زیرمجموعه شستا در بحث توسعه، رشد و سرمایه گذاری نباید جامانده باشند، تصریح کرد: مدیران مجموعه باید مدیر آینده باشند و برای رسیدن به تحول ابتدا باید اعتقاد به آن داشته باشند.

مدیرعامل شستا با اشاره به اینکه رویکرد تحولی در شستا و شرکت های زیر مجموعه شکل گرفته است افزود: یکی از وجوه تحول پرداختن به سرمایه گذاری های جدید است و این تحول باید در حوزه های مختلف هر مجموعه احساس شود.

بازیان نقش مدیران میانی را بسیار مهم ارزیابی کرد و اظهار داشت: مدیران میانی باید مدیران تحول باشند چون از لحاظ جایگاه مهم هستند و برای پایین دست و بالا دست حلقه ارتباط هستند.

وی در پایان تأکید کرد: برای اینکه به جامعه بازنشستگان کشور که ذینفعان اصلی ما هستند نفع بیشتری برسانیم باید با تلاش بیشتر کار خود و مجموعه را بهبود ببخشیم.

در ابتدای این جلسه محمدعلی رستمی مدیرعامل پتروشیمی شیمی بافت ضمن ارائه گزارشی جامع به مقایسه عملکرد شرکت در حوزه های مختلف پرداخته و طرح های توسعه و پروژه های تحولی پیش روی شرکت را تشریح کرد.

ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

آخرین مقالات سایت

دانلود اسناد آگهی

لطفا برای دریافت لینک دانلود اطلاعات خواسته شده را وارد نمایید