دومین نشست سراسری هماندیشی و آموزشی مدیران حراست شرکتهای تابعه هلدینگ تاپیکو به مدت دو روز در پتروشیمی شیمی بافت برگزار شد.
این گردهمایی با حضور معاونین و رؤسای دفتر مرکزی شستا، رحیمی مدیر حراست تاپیکو و مدیران حراست شرکتهای زیرمجموعه، به بررسی راهکارهای بهبود امنیت و حفاظت از داراییهای مجموعه پرداخت.
در آغاز این نشست، مهندس رستمی، مدیرعامل پتروشیمی شیمی بافت، ضمن خوشآمدگویی، گزارشی از عملکرد تولید و فروش شرکت ارائه کرد و از تلاشهای بیوقفه مدیران و کارکنان حراست تقدیر نمود. وی بر نقش کلانی این مجموعه در حفظ امنیت و ثبات سازمانی تأکید کرد.
در ادامه ، شرکتکنندگان به تبادل دیدگاهها، بررسی چالشهای مشترک و ارائه راهکارهای موثر در راستای بهبود عملکرد و تقویت انسجام در ساختار حراستی پرداختند.
این نشست، فرصتی ارزشمند برای ارتقاء سطح دانش تخصصی، تعامل سازنده میان مدیران حراست و همافزایی بیشتر در مسیر حفاظت از منافع هلدینگ تاپیکو و ذینفعان آن فراهم ساخت.
بازدید از مجتمع های شرکت های زیر مجموعه تاپیکو مستقر در ماهشهر از دیگر برنامه های دو روزه این گردهمایی بود.









